THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur

Binnenkijken: licht huis met zachte tinten

sukha binnenkijker

Welkom in dit fijne, lichte huis. De bewoonster van dit huis is de eigenaresse van Sukha Amsterdam en de Sukha sfeer zie je terug in het interieur. Fijne, zachte kleuren en materialen.

Zachte, neutrale kleuren

Alle muren hebben een zachte, neutrale kleur waardoor de basis van dit huis rustig is. Hout komt veel terug in het interieur. Er ligt een houten visgraatvloer en ook een aantal meubels zijn van dit materiaal gemaakt. Ook de keuken is voor een groot deel van hout gemaakt. De keuken past daarom perfect in de stijl van de rest van het huis . Boven de keuken hebben de bewoners een houten kralenketting gehangen. Ideaal om recepten en kaartjes aan op te hangen. Veel meubels en woonaccessoires in het interieur kun je kopen in de shop van Sukha Amsterdam. Sukha heeft zowel een fysieke winkel in Amsterdam, als een webshop. De winkel verkoopt veel spullen voor het interieur, maar ook paperwork, tassen en kleding. Allemaal in Sukha stijl: zachte, neutrale tinten.

woonkamer binnenkijkerkeuken binnenkijker

Slaapkamer met zachte tinten

Ook de slaapkamer is ondergedompeld in zachte, neutrale kleuren. Op het bed ligt prachtig beddengoed met gebreide kussens. Boven het bed hangt, net als in de keuken, een houten kralenketting. De accessoires die hieraan hangen geven sfeer aan de slaapkamer. Tip: hang verschillende spullen, accessoires of een kledingstuk aan een kralenketting, maar zorg dat alle materialen in de dezelfde kleurstelling zijn. Hierdoor zorg je dat het oogt als één mooi geheel.

lichte slaapkamerdetails binnenkijker

Wat vind je van deze binnenkijker?

Fotografie door Jeltje Janmaat, voor VT wonen


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply