THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur

Minimalistisch droomhuis van Jonas Bjerre-Poulsen

binnenkijker woonkamer

Voordat ik naar Kopenhagen ging, zocht ik op internet naar leuke hotspots in de stad. Ik kwam op de site van een groot architectenbureau in Kopenhagen: Norm Architects. De mede-eigenaar van dit architectenbureau, Jonas Bjerre-Poulsen, heeft een waanzinnig mooi huis. Zonder twijfel besloot ik daarom om hierover te bloggen. Geniet je mee?

Mix van industrieel en Scandinavisch

Het huis van Jonas Bjerre-Poulsen heeft veel stoere, robuuste elementen. Er ligt een betonnen vloer en het interieur bestaat uit witte, grijze en zwarte kleuren. Dit Deense huis heeft daarnaast een Scandinavische uitstraling. De meubels passen zonder twijfel in de Scandinavische interieurstijl. Zo staan er om de eettafel stoelen van het Deense designmerk Hay. Het huis heeft een minimalistische keuken: strak, wit met een houten werkblad. Het houten werkblad geeft warmte en sfeer aan de keuken.

binnenkijker scandinavischscandinavische meubelsscandinavische binnenkijkereettafel binnenkijkerkeuken binnenkijkerlichte binnenkijkerslaapkamer binnenkijkerminimalistische binnenkijker

Stijlvolle werkplek

Een werkplek mag in een huis van een architect natuurlijk niet ontbreken!

werkplek binnenkijkergrijs bankje

Wat vind jij van dit minimalistische droomhuis?

Bron: normcph.com, fotografie:  Jonas Bjerre-Poulsen


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply