THESTYLEBOX

Industrieel interieur Keuken inspiratie Modern interieur Scandinavisch interieur

Betonnen werkblad

rustieke betonnen werkblad

Tot nu toe heb ik altijd in huizen gewoond waar ik zelf weinig invloed had over de inrichting van de keuken. Zodra ik zelf mag kiezen ga ik sowieso voor beton in de keuken. Dat vind ik zó mooi, doordat het zowel stoer als Scandinavisch en modern is. De combinatie beton-wit-hout vind ik een geweldige combinatie voor in de keuken. Daarom zou ik in mijn ooit-te-komen-keuken gaan voor een betonnen werkblad. 

Beton in de keuken

Beton in de keuken kan snel koud worden en alle gezelligheid weghalen uit een ruimte waar dit juist centraal moet staan. Het is daarom belangrijk om een betonnen werkblad altijd samen te laten gaan met andere materiaalsoorten, zoals hout. Op het eerste beeld zie je een goed voorbeeld van een betonnen werkblad in een gezellige keuken. Onder het werkblad zijn open keukenkastjes geplaatst waarin allerlei mooie keukenspullen zijn uitgestald. Tegen de strak witte wand zijn mooie houten accessoires geplaatst die goed afsteken tegen het wit en het beton van het werkblad.

Hieronder zie je een heel ander voorbeeld van een betonnen werkblad in de keuken. De keukenkastjes zijn strak wit en op de wand zijn tegels geplaatst. Wanneer je de accessoires wegdenkt dan zou het een heel koude en wat saaie keuken zijn, maar door de tak met theedoek en de mooie snijplanken wordt het toch een gezellig geheel.

beton keukenbeton

Houten keukenkastjes

Een andere goede optie om beton succesvol te laten zijn in de keuken is om houten keukenkastjes te gebruiken. Hieronder zie je mijn nummer 1 favoriet keuken: het betonnen werkblad steekt geweldig af tegen het prachtige hout en de strakke witte omlijsting. Oh, en die prachtige bloemen!

betonen keuken hout betonnen keukeneiland betonnen werkblad betonnen werkblad scandinavisch industrieel werkblad keuken moderne werkblad

vtwonen.nl | nordicdays.blogspot.nl | digsdigs.com | bloomon.nl | naut.ne.jp | justinehughjones.com | bo-bedre.no | homedit.com | vtwonen.nl


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply