THESTYLEBOX

Lifestyle

Back to work // Winactie: Miss Green

thestylebox-miss-green
Ben ik de enige die op ‘nieuwe momenten’ ook graag in het nieuw gekleed wil gaan? Van de week vertelde ik in een blog al wat Back to work dit jaar voor mij betekent en ik moest inderdaad per se op mijn eerste werkdag een nieuw bloesje aan (ook al was het eigenlijk een beetje te warm voor ’t ding, maar hé..). Daarom is deze Back to work winactie ook eigenlijk wel mijn favoriet, omdat we iemand dan zo’n nieuw gevoel kunnen schenken. Van Miss Green mogen we een waardebon van 100 euro weggeven!

Duurzame kleding

Op de foto’s hebben Joëlle en ik beide wat aan uit de nieuwe collectie Van Miss Green. Joëlle draagt een off white t-shirt van prachtige materiaal. Wanneer je dit shirt bestelt, neem dan wel een maatje kleiner dan normaal, want hij valt wel wat groot. Ik draag het vest Haille, vanaf nu mijn favoriete vest. Je kunt er een soort van in wonen, zonder er uit te zien alsof je heel de dag op de bank wilt hangen. Perfect voor op kantoor, maar ook helemaal geschikt voor bij de koffie in de stad op een vrije zaterdag.

Het mooie aan Miss Green vind ik dat alles duurzaam en eerlijk is. Als ik de teksten op de website lees, dan word ik blij: zo’n sterk merk met een prachtig verhaal! Zo verdienen de mensen die de Miss Green kleding maken een eerlijk salaris en zij werken onder goede arbeidsomstandigheden. Tijdens het productieproces worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt en de stoffen zijn zoveel mogelijk biologisch.

miss-green-shirtmiss-green-vest

Hoe win je een waardebon t.w.v. 100 euro?

1. Volg Thestylebox op Instagram Facebook
2. Volg Miss Green op Facebook of Instagram
3. Plaats in een reactie op Facebook of Instagram wat je zou willen kopen van de waardebon.
4. Deel voor een extra kans een foto van jouw gekozen kledingstuk met hashtag #tsbbacktowork.

Bekijk de hele collectie van Miss Green op hun website.

Vrijdag 16 september maken we de winnaar bekend!


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply