THESTYLEBOX

Binnenkijker Scandinavisch interieur

Appartement met veel wit

scandinavische woonkamer

Wat is het heerlijk om Zweedse makelaarssites af te struinen, op zoek naar mooie binnenkijkers voor Thestylebox. Het lijkt bijna alsof heel Zweden een goed ingericht huis heeft. Toch kom ik ook wel echt heel lelijke huizen tegen, maar daarentegen zitten er ook echt ware pareltjes tussen. Dit appartement is daar een goed voorbeeld van. Het appartement bevat veel wit en daar houd ik enorm veel van. Wit geeft veel rust en ruimte en zeker wanneer je op weinig m2 woont is dit een groot voordeel.

Witte basis

Dit appartement heeft een prachtige witte basis; alle muren zijn wit geschilderd (in uitzondering van één muurtje). Op de vloer ligt een mooie houten visgraatvloer. In de woonkamer staat een licht beige hoekbank, aangevuld met slechts één klein wit tafeltje.

Ook de woonaccessoires zijn rustig gehouden. Zo hangen er boven de bank twee schilderijlijsten met mooie posters, ligt er op de vloer een klein rond vloerkleed die qua kleur matcht met de bank en liggen op de bank lichtroze kussentjes.

Wat ik erg leuk vind aan dit witte appartement is de wand met de zwarte lijsten met diverse posters erin. Op de witte plankjes staan heel wat lijstjes, maar door het rustige gebruik van kleur wordt het niet druk en overheersend.

woonkamer-posters
scandinavische woonkamerbijzettafeltje woonkamerschilderijlijstjes zwart-witscandinavische keukenwitte keuken

Basic Keuken

Ook de keuken in het witte appartement is rustig gehouden. Het is een basic keuken met witte tegels en een houten werkblad. Niets mis mee, ook niet heel bijzonder. De eetkamer daarentegen heeft een geheel eigen look gekregen. De wand van de eetkamer is voorzien van een behang in zwart-wit gestreept behang. Niet geheel mijn ding, maar het heeft ook wel weer iets. De houten eetkamertafel wordt aangevuld met verschillende eetkamerstoelen uitgevoerd in zwart en in wit.

eetkamer zwart-witwitte gangikea kastwitte slaapkamerwitte ladderwitte kledingkastwitte boekenkastslaapkamer pastelklein balkon

Balkon en tuin

Het witte appartement heeft een klein balkon en die hebben de bewoners erg leuk aangekleed. Het balkon heeft veel plantjes gekregen en dat geeft direct veel sfeer. Bij het huis zit ook nog een ruime tuin die er heerlijk uit ziet.

klein balkontuin

Wat vind jij van dit witte appartement?

Bron: objekt.fastighetsbyran.se


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply