THESTYLEBOX

Industrieel interieur Interieur ideeën Kantoor inspiratie Landelijk interieur Scandinavisch interieur Vintage interieur Woonaccessoires

A touch of gold. Gouden accessoires op kantoor

gouden lamp thuis kantoor

Ik ben helemaal in-to goud. Ik vind het een prachtige kleur voor het interieur voor dit voorjaar. Al eens eerder maakte ik er een moodboard bij. Deze trend kan ook perfect op kantoor. Net dat beetje glam op de plek waar iets minder fijne dingen gedaan moeten worden (administratie). Van lamp tot paperclip: je kunt het zelf zo gek maken als je wilt. Voeg een touch of gold toe op kantoor, door gouden accessoires. 

Gouden lamp

De eerste optie om goud op kantoor te implementeren is de gouden lamp. Op de eerste foto zie je een fantastisch voorbeeld. Een fris kantoor met witte muren en goed houten bureau een nog betere Macbook (liefde) en daar staat een prachtig exemplaar van de gouden lamp. Hieronder nog zo’n fijn voorbeeld.

gouden accessoires kantoor
gouden accessoires thuis kantoor

Gouden bureauaccessoires

Ook zie je steeds meer gouden bureauaccessoires, zoals bovenstaand setje van Ferm Living. Vind de vorm en de kleur echt prachtig. Ideaal om alle kleine prutspulletjes te bewaren en de potloden van het onderste plaatje. Ik vond nog een andere versie van de gouden bureauaccessoires. Een leuk geheel, wellicht wat statischer dan bovenstaande versie, maar niet minder mooi.

gouden bureau accessoires
gouden potloden kantoor

Soms zit het in het kleine. Zoals een wit potloot met een goud hartje. Of toffe gouden clips voor al je papierwerk. Ohja. Toen ik op zoek ging naar gouden accessoires voor kantoor zag ik vooral gouden spuitbussen en allerlei spullen die van een kleur naar goud veranderden. Go Gold!

clips goud

Wat vind jij van touch of gold op kantoor?

Bronnen: blog.westelm.com | byzenz.nl | emma-b.nl | rstyle.me | etsy.com/nl/shop/lettercdesign | hopscotchlondon.com


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply