THESTYLEBOX

Woonkamer inspiratie

5x vloerkleed in de woonkamer

basic vloerkleed

Ik ben echt dol op vloerkleden. Het is de ultieme sfeermaker voor in je woonkamer en verbindt verschillende meubels met elkaar. Vloerkleden zijn er in allerlei soorten en maten, zoals een kleed met een patroon of een dierenhuid.

Basic vloerkleed

1. Ga voor een basic vloerkleed als je houdt van een rustige sfeer in de woonkamer. Het fijne van dit vloerkleed is dat je kunt blijven variëren met meubels en accessoires, zonder dat je het vloerkleed hoeft te veranderen.

blauw basic vloerkleed

Vloerkleed met patroon

2. Strepen, stippen en grafische vormen; vloerkleden met patronen zijn er in allerlei soorten en maten. Dit vloerkleed kan in een strak interieur de ruimte breken.

vloerkleed patroonpatroon vloerkleed

Rond vloerkleed

3. De meeste vloerkleden zijn rechthoekig, maar soms is het juist leuk om voor een rond vloerkleed te kiezen. Een rond vloerkleed zorgt namelijk voor een speels effect, wat rechthoekige vloerkleden niet hebben. Daarbij is het mogelijk om twee ronde kleden over elkaar heen te leggen.

rond grijs vloerkleed

Gekleurd vloerkleed

3. Een gekleurd vloerkleed is een echte eyecatcher in je woonkamer. Het maakt je woonkamer persoonlijk en het zorgt voor een een warme sfeer.

vloerkleed kleurvloerkleed paars

Dierenhuid vloerkleed

5. Kies voor een dierenhuid vloerkleed als je een stoere uitstraling in je woonkamer wilt. Door een dierenhuid toe te passen worden de rechte lijnen in de woonkamer op een mooie manier gebroken.

dierenvel vloerdierenvel vloerkleed

Welk vloerkleed is jouw favoriet?

Bronnen: divaaniblogit.fi | sweetthingblog.com | blog.rugknots.com | cocolapinedesign.com | vtwonen.nl | bloglovin.com | mahalolena.com | woontrendz.nl


You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply